Första Citroninlägget

Hej igen och välkomna ännu en gång till vår fritidsverksamhet även detta år. Vi kommer att numera dela med oss av här vad vi gjort för kul under veckorma.

Detta är vad som hänt denna vecka!

Måndag var fritids stängt pga studiedag. Tisdagen fick eleverna vara i idrottssalen. Onsdagen hade vi pingis på avdelningen. Torsdag fortsatte vi med pingis men eleverna kunde också skaka på höfterna till Just Dance. Vi avslutade veckan på fredag med filmmys.

OBS:

Tisdagen (16/1) är det Pedagogiskt Forum vilket innebär att fritids stänger redan 15:45.

För er som är intresserade av lite mer information av vad som händer här på fritids, checka in på vår nya Instagram! För er som inte vet så är Instagram en social plattform som finns på nätet som man kan använda sig av för att skriva på men framförallt lägga upp bilder, vilket passar oss här på Citron perfekt. Vi har dock valt att göra vår blogg stängd så att bara de som vi väljer ut har möjligheten att läsa och se de inlägg som vi lägger upp. Utöver det så kommer bilderna och texterna framförallt fokusera på de aktiviteter vi gör här på fritids.

Det ni söker på är ”Citronbloggen” och så klickar ni på ”följknappen”. När vi har tid så lägger vi in er i bloggen så att ni kan läsa. Viktigt: Ha gärna identifierbara namn så att vi kan ta reda på vilka det är som söker!

Har ni några fler frågor så är det bara att ta det med oss på fritids! Trevlig Älg o Hare så bra!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s